Praktische informatie

Bestellingen voor 24/12 en 31/12 kan u online plaatsen via onze webshop of in de winkel. 
niet via mail - telefoon - fax - sociale media

Wanneer u via de webshop bestelt, graag uw bestelbevestiging uitgeprint meebrengen bij afhaling. Wanneer u in de winkel bestelt dan krijgt u uw bestelbon onmiddellijk mee.

Om praktische redenen en om lange wachtrijen te vermijden vragen wij u om bij het plaatsen van uw bestelling deze meteen te betalen. Zo zorgen we ervoor dat de bestelling op 24/12 en 31/12 vlot kan worden afgehaald in ons afhaalpunt naast de winkel. Een kleine traditionele wachtrij is natuurlijk steeds mogelijk, maar we doen ons best u vlot te helpen. 
Op deze dagen zijn onze winkels uitzonderlijk open vanaf 8:00.

Indien u graag nog iets extra had gewenst uit de winkel, dan kan u voor of na het afhalen van uw bestelling nog rustig een bezoekje brengen aan de winkel en uw aankopen doen. 

Wij doen steeds ons uiterste best om de afhalingen vlot en aangenaam te laten verlopen.

Voor het opwarmen van uw afgehaalde bestelling (indien dit van toepassing zou zijn) zal u steeds de nodige richtlijnen meekrijgen bij uw bestelling.

Indien u vragen zou hebben die niet duidelijk worden bij het lezen van de opwarmtips, dan kan u ons steeds telefonisch bereiken op 24/12 en 31/12 tot 15u.  

Onze winkels zullen gesloten 
zijn van 1 januari t.e.m. 5 januari